2011-01-03

Calm...

Grandma, mom n dad and horsey.. and beautiful background scenery...oh yeah!
Feels like somewhere in New Zealand... ahaks ~_^

trying my first Miniature effect style photo... 1stly, i'm not planning to take this photo and turn it into miniature style photo, watched Gullivers travel recently, and i'm inspired with it... and then Ian Wright on his Canon commercial also talk about this. I think, this is going to be 'huge' this year onwards... we'll see...

another one... Kundasang Ville in miniature effect style. Play around with Adobe Photoshop (i'm using CS5) , then you can get something like this. Will take more photos (especially to turn it into miniature style photos).

Location : Dairy Farm, Kundasang, Ranau~ Sabah (Borneo), Malaysia
Location : (Kundasang view)~ Dream World Resort, Kundasang.

p/s : happy New Year !

7 comments pada :“ Calm... ”

Subhanallah~ cantiknyaa...ni ka Desa Cattle tmpat produk susu Fernleaf tu buat iklan yg konon2 d New Zealand?

one more thing, 2nd n 3rd pic tu effect automatic dari camera ka atau add Blur Filter guna adobe??Cantik oo..mcm mainan kn!

gambar cantik banget bro! ^_^

'Miniature style photo'-kasi ajar buat tutorial boleh? ")

Finie~ Yup,maybe kali tau... Dairy farm, saaana Kundasang ni... effect tu bukan dari kamera, tapi edit guna Adobe Photoshop...

Bain~ Insya Allah dalam masa terdekat ni nak buat tutorial ttg ni.. hehehe

bila lah bleh melancong ke luar negara nie

Oh.. Budak hutan ada photoblog rupanya... ^_^

Nice shot!! :D

Abu~ nak ngangkung tak bleh... maka kenalah usaha dan kerja lebih kuat lagi... hehehe

CathJ~ yup, ada photoblog... hehehe... thanks 4 visiting sis

Blog Widget by LinkWithin