2009-12-19

Life is Like That...

A RUDE nature is worse than a brute nature by so much more as man is better than a beast ; and those that are of civil natures and genteel dispositions are as much nearer to celestial creatures as those that are rude and are cruel are to devils ~ Margaret Cavendish
--------------------------------------------------------------------

Argh...it's kinda a goosebump when i manage to take a close up snapshot of this lizard eating a cockroach... Have you ever seen this before ? Eat or be eaten... life is like that...

5 comments pada :“ Life is Like That... ”

ni bukan bukan di hutan...
hensem cicak tu....

cicak mkn lipas ek tak tau lak

Munira~ ya bah..ni sana belakang rumah sa... :) hensem tu cicak tapi mengganas eh..

Burt~ tu la memula tu aku konpius dan panik... manatau tetiba cicak tu membesar pastu nak makan orang plak.. eeeee...

gila la geng! bukan slalu nampak ni. abis la kuyak mulut cicak tu bila kena tu kaki begigi tu kan. ya ka?
ko tinguk sampai abis ka dia telan ni.

haha curiousnya siurang.

Cicak~ ala geng, tia nampak sampai habis, sebab sia try mau amek gambar close up, tapi tu cicak betapuk lepas tu... kurang tul!... kalau tia sure nampak proses awal ke akhir..
tapi bikin geli wooo...

Blog Widget by LinkWithin